Άννα Πρέλεβιτς: Η σχέση με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού – γιατί δεν την προσκάλεσαν στο «Survivor»

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στο «Ευτυχείτε» για την συνεργασία της με τον «master» Χρήστο Φερεντίνο, τα σχέδιά της για να κάνει οικογένεια και το «Survivor 2021».

Η Άννα Πρέλεβιτς, την οποία απολαμβάνουμε αυτό τον καιρό στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου,

στο τηλεπαιχνίδι του Alpha «Η Τέλεια Απόδραση», μίλησε στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου για το «Ευτυχείτε».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Alpha. Με έχουν αγκαλιάσει όλοι πολύ, όπως και στη Barking Well Media που κάνει την παραγωγή για την “Τέλεια Απόδραση”» είπε η παρουσιάστρια και μοντέλο, που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για την καλή τύχη της να βρίσκεται στο πλευρό ενός τόσο έμπειρου τηλεπαρουσιαστή.

«Τον Χρήστο είναι σαν να τον γνωρίζω χρόνια και περνάω τέλεια μαζί του. Είναι ο master από τους παρουσιαστές σε τηλεπαιχνίδια» είπε και συμπλήρωσε πως χρωστάει ένα ακόμα «ευχαριστώ» στην παραγωγή και στον Νίκο Κοκλώνη.

«Ο Νίκος Κοκλώνης δεν υπάρχει, είναι πάντα τόσο χαρούμενος και περνάω πολύ όμορφα», είπε στον φακό της εκπομπής η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία απάντησε στη συνέχεια στην ερώτηση αν δέχτηκε πρόταση για το «Survivor 2021».

«Για το “Survivor” τα τελευταία δυο χρόνια δεν μου έχουν γίνει προτάσεις, γιατί είχα πει όχι στα δυο πρώτα», είπε η παρουσιάστρια η οποία παρακολουθεί ανελλιπώς το παιχνίδι και, μετά από αρκετούς ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, πλέον υποστηρίζει με πάθος τον Τζέιμς. «Τη γύρισα τη μπιφτέκα» είπε χαριτολογώντας και σημείωσε ότι συμπαθεί επίσης τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ασημακόπουλο. Επίσης, έδωσε την «ευχή» της στο ζεύγος Σάκη – Μαριαλένας. «Αν τα παιδιά είναι πράγματι ερωτευμένα, καλά κάνουν» σχολίασε.

Όμως «κόλλησε» στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν η ίδια είναι ερωτευμένη με τον αδελφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα.
«Δεν απαντώ για την προσωπική μου ζωή» είπε και δήλωσε πως ο γάμος δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδιά της.
«Από μικρή δεν ήμουν από τα κορίτσια που έλεγαν ότι θέλουν να παντρευτούν. Ξέρω ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή και θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν είναι ότι ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτήν τη σκέψη».

Δείτε το βίντεο:

 

ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙSURVIVOR 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα