Επτάχρονος έπεσε σε κώμα από 27 χτυπήματα στο κεφάλι σε μάθημα τζούντο

Ο 7χρονος είχε ξεκινήσει τα μαθήματα τζούντο δύο εβδομάδες πριν από το σοκαριστικό περιστατικό.

Μάχη για να παραμείνει ζωντανός δίνει ο 7χρονος Wei Wei από την Ταϊβάν, ο οποίος έπεσε σε κώμα κατά τη διάρκεια μαθήματος τζούντο, έχοντας χτυπήσει το κεφάλι του 27 φορές στο έδαφος.

Το αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού είναι αρκετά μεγάλο και οι γιατροί φοβούνται πως ακόμα και αν ο Wei Wei επιβιώσει, θα παραμείνει καθηλωμένος στο κρεβάτι για την υπόλοιπη ζωή του.

Σύμφωνα με τους γονείς του, ο 7χρονος είχε γραφτεί πριν από μόλις δυο εβδομάδες στο συγκεκριμένο

άθλημα και βρέθηκε να κάνει προπόνηση με ένα παιδί αρκετά μεγαλύτερό του και φυσικά με περισσότερες γνώσεις, το οποίο τον πετούσε διαρκώς κάτω.

Μάλιστα, σε βίντεο της προπόνησης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο Wei Wei ακούγεται να φωνάζει διαρκώς, παρακαλώντας τον συναθλητή του να σταματήσει, όμως ο δάσκαλός του, τον διέταξε να σηκωθεί και να συνεχίσει να παλεύει.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο προπονητής επιτέθηκε στον 7χρονο, ρίχνοντάς τον και αυτός με τη σειρά του αρκετές φορές στο έδαφος, ενώ δεν τον άφησε να φύγει ούτε όταν έκανε εμετό.

Λίγο αργότερα, το αγόρι λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες.

Ο προπονητής του παιδιού αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως ό,τι έκανε έγινε μέσα στο πλαίσιο ενός «φυσιολογικού μαθήματος».

«Στην χώρα μας η βία κατά των παιδιών από γονείς και δασκάλους είναι πολύ συχνό φαινόμενο και σπάνια τιμωρείται, ακόμα και αν οι επιπτώσεις είναι τραγικές», είπε η μητέρα του Wei Wei.

«Δυστυχώς, ο δικαστής πήρε το μέρος του προπονητή και δεν τον έκρινε ως ένοχο για πρόκληση τραυματισμού», κατέληξε η ίδια.

ΤΖΟΥΝΤΟΠΑΙΔΙΚΩΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα