Λεωνίδας Κακούρης: Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε των «Άγριων Μελισσών»

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στο «Πρωινό» για τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες», την αγωνία του να μάθει την εξέλιξη της σειράς και το prequel που κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία με τίτλο «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα».

Στο «Διαφάνι», εκεί όπου γυρίζονται οι «Άγριες Μέλισσες» συνάντησε ο φακός του «Πρωινού» τον Λεωνίδα Κακούρη, με την ευκαιρία και της κυκλοφορίας του βιβλίου τίτλο «Άγριες Μέλισσες – Το πρώτο πέταγμα» της Μελίνας Τσαμπάνη από τις εκδόσεις Ωκεανός. Το βιβλίο πιάνει από την αρχή τις ιστορίες των κεντρικών ηρών της σειράς, από τη γέννηση της Ελένης

και του Δούκα, και περιγράφει με ανάγλυφο τρόπο τα γεγονότα που διαμόρφωσαν τις προσωπικότητες που γνωρίσαμε ολοκληρωμένες μέσα από τη μικρή οθόνη.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές της σειρά έχουν μπει σε εντατικούς ρυθμούς γυρισμάτων λόγω του επικείμενου φινάλε και ότι οι σκηνές που γυρίζονται είναι ιδιαίτερα σκληρές και απαιτητικές –« χρειάζεται τρομακτική ενέργεια, συγκέντρωση, παρουσία», τόνισε ο ηθοποιός, ο οποίος περιμένει το τέλος των γυρισμάτων για να διαβάσει το βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη, της σεναριογράφου της σειράς μαζί με τον Πέτρο Καλκόβαλη.

Απάντησε επίσης στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν αληθεύει ότι το φετινό φινάλε της σειράς θα είναι αιματοβαμμένο.
«Θα βαφτεί με αίμα το φινάλε αυτού του κύκλου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αλλά δεν έχω διαβάσει τα τελευταία 5-6 επεισόδια που είναι και η λύση, γιατί περιμένω να έρθουν και τα τελευταία 2 και να τα διαβάσω όλα μαζί» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά από αυτά που θα συμβούν τώρα και στο τέλος της σεζόν. Οι άνθρωποι αλλάζουν Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του».

Όσο για το κατά πόσο ο Δούκας θα συνεργαστεί μελλοντικά με το καθεστώς της χούντας, ο Λεωνίδας Κακούρης απάντησε ότι, με βάση τα όσα γνωρίζουμε για τον ήρωα μέχρι στιγμής, αυτό είναι το πιο πιθανό. Όμως, επισήμανε επίσης ότι οι σεναριογράφοι της σειράς μας έχουν αιφνιδιάσει πολλές φορές, άρα τίποτα δεν είναι δεδομένο. «Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή» σχολίασε.

Δείτε τη συνέντευξη του Λεωνίδα Κακούρη στο «Πρωινό»:

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟΧΟΥΝΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λεωνίδας Κακούρης, Άγριων Μελισσών,leonidas kakouris, agrion melisson