Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω να φάω κρέας 22 χρόνια»

«Έχω να φάω κρέας 22 χρόνια», αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Πίεσε το κανάλι για να με πάρουν», είπε η ηθοποιός Μανούσο Μανουσάκη, απαντώντας για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», ενώ για τη μεγάλη

αναγνωσιμότητα που γνώρισε λόγω της παρουσίας της σε αυτή, δήλωσε: «Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το αποχωριστώ. Δεν το ήθελα γιατί δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω».

«Δεν ασχολούμαι πολύ με τον εαυτό μου γιατί βαριέμαι νύχια, μαλλιά. Φυσικά και προσέχω τον εαυτό μου, γυμνάζομαι αλλά μου ‘χει φερθεί καλά ο χρόνος, να τα λέμε κι αυτά», ανέφερε για την εξωτερική της εμφάνιση. «Φοβάμαι τις ασθένειες, ο χρόνος περνάει, τα γηρατειά τα θέλω», συμπλήρωσε.

«Έχω να φάω κρέας 22 χρόνια», για ηθικούς λόγους, όπως αποκάλυψε και πρόσθεσε πως σε κάθε εγκυμοσύνης της πήρε 25 κιλά. Είπε, ωστόσο, πως στην πρώτη της τα έχασε πολύ εύκολα, καθότι ο πρώτος της γιος έχει αλλεργία στα γαλακτοκομικά κι έτσι έκοψε τα πάντα. «Έρεψα», είπε χαριτολογώντας.

«Δεν είμαι βίγκαν, αλλά θα ήθελα», σημείωσε, «αν και στην οικογένεια τρώνε κρέας». Ακόμα, αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δεν μαγειρεύει και πως η μητέρα της και η αδερφή της είναι ζαχαροπλάστες. Τέλος, μίλησε και για το γεγονός ότι ενοχλείται για το πόσες φορές την έχουν χωρίσει και πρόσθεσε πως θα σκεφτόταν την υιοθεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα