Κορωνοϊός - Γερμανία: Η Άνγκελα Μέρκελ κλείνει τα πάντα- Δείτε τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ενώπιον ελάχιστων δημοσιογράφων (φωτό - βίντεο)

Δραστικά μέτρα ανακοίνωσε χθες, παρουσία ελάχιστον δημοσιογράφων, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτή τη στιγμή, τα κρούσματα του ιού στη Γερμανία ξεπερνούν τα 7.000, ενώ 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

 

"There have never been measures like this in our country before," Merkel said.

"They are far-reaching, but at the moment they are necessary."https://t.co/sVVg50B5PD

— DW News

(@dwnews) March 17, 2020

 

«Όσο καλύτερα τηρήσει ο καθένας τους κανόνες, τόσο συντομότερα θα περάσει αυτή η φάση» τόνισε, χαρακτηριστικά η Άνγκελα Μέρκελ.

 

 

Έτσι, η γερμανική κυβέρνηση, σε συνεννόηση με τα 16 ομόσπονδα κρατίδια, αποφάσισε πως κλειστά θα παραμείνουν - όπως και στη χώρα μας - όλα τα εμπορικά καταστήματα.

Ανοικτά θα παραμείνουν τα καταστήματα τροφοδοσίας, τα φαρμακεία, οι τράπεζες, τα πρατήρια καυσίμων, οι εταιρείες μεταφορών, τα καθαριστήρια και τα κομμωτήρια.

 

Angela Merkel announces drastic measures to curb #coronavirus outbreak: Germany is set to close bars, theaters, concert halls and museums, as well as put a halt to religious services. She has described the actions as unprecedented. https://t.co/1EstuE3Hbi

— DW Business (@dw_business) March 16, 2020

 

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, κλειστά θα παραμείνουν και τα μουσεία, τα θέατρα, τα μπαρ, τα κλαμπ, οι εκθέσεις, οι γκαλερί, οι ζωολογικοί κήποι, τα καζίνο, τα γυμναστήρια, τα κολυμβητήρια και οι αθλητικοί χώροι.

 

BREAKING - Chancellor Angela Merkel declares **lockdown** of Germany in order to battle the #COVID19 outbreak in the country. pic.twitter.com/gTa0d3UIw3

— Disclose.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα