Ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ: Έχει κάνει την εξαπάτηση τρόπο ζωής

Η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με αποκαλύψεις για την ζωή του Αμερικανού προέδρου στο νέο της βιβλίο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ περιγράφεται ως ψεύτης και νάρκισσος στο νέο βιβλίο της ανιψιάς του, Μαίρη Τραμπ.

Μάλιστα, η ίδια τονίζει πως η προσωπικότητα του προέδρου των ΗΠΑ διαμορφώθηκε από τον αυταρχικό πατέρα του, σύμφωνα με αποσπάσματα από το βιβλίο της που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.

Επιπλέον, το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου εν μέσω μιας

δικαστικής διαμάχης για να απαγορευτεί η κυκλοφορία του και είναι ήδη μπεστ σέλερ στην Amazon.

Η Μαίρη, η οποία είναι κλινική ψυχολόγος, γράφει για τον θείο της ότι έχει κάνει «τρόπο ζωής του την εξαπάτηση», σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times.

Μάλιστα, η ίδια είπε πως το βιβλίο θα ρίξει «άπλετο φως στη σκοτεινή ιστορία» της οικογένειας του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εκδότη της.

Ακόμη, η Μαίρη Τραμπ, ηλικίας 55 ετών, είναι κόρη του Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ, του μεγαλύτερου αδελφού του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, που πέθανε το 1981 σε ηλικία 42 ετών εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ.

Στο βιβλίο των 240 σελίδων, η Μαίρη Τραμπ αφηγείται γεγονότα στα οποία υπήρξε μάρτυρας, στο σπίτι των παππούδων της στη Νέα Υόρκη, όπου μεγάλωσαν τα πέντε παιδιά των Φρεντ και Μαίρη Αν Τραμπ.

Όπως υποστηρίζει, ο Τραμπ πλήρωσε κάποιον για να δώσει στην θέση του τις εισαγωγικές εξετάσεις SAT βοηθώντας τον να μπει στο στην έγκριτη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων Γουόρτον του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια.

Επίσης, ο Λευκός Οίκος αντεπιτέθηκε αμέσως χαρακτηρίζοντας «ένα βιβλίο γεμάτο ψεύδη» το βιβλίο της Μέρι Τραμπ με τίτλο «Υπερβολικά Πολλά αλλά Ποτέ Αρκετά: Πώς Η Οικογένειά μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα