Ανεύρεση σορού στα Βοτσαλάκια του Πειραιά - Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην παραλία Βοτσαλάκια, στον Πειραιά.

Ανακοίνωση για το πτώμα που εντοπίστηκε σε σακούλα στην παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά, εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το Λιμενικό Σώμα.

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ζέας, για την ύπαρξη σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της παραλίας ''Βοτσαλάκια''

Πειραιά και νησίδας Παρασκευά».

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, ήταν ηλικίας περίπου 70 με 80 ετών, άρτιας και κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά λευκά μαλλιά, ύψους περίπου 1,75 και ήταν ενδεδυμένος με μπλε πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ το κεφάλι του καλυπτόταν από πλαστική σακούλα.

Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Από το Ε' Λιμενικό Τμήμα (Ζέας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά» κατέληξε το Λιμενικό.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα