Αναβλήθηκε το Ξάνθη - Ατρόμητος λόγω κορονοϊού – Η νέα ημερομηνία

Τα αυξημένα κρούσματα στη Ξάνθη έφεραν την αναβολή του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο, για τα play out της Superleague.

Δεν χρειάστηκε εντέλει η τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής του Δ.Σ. της Super League, για να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης Ξάνθη - Ατρόμητος, που ήταν

αρχικά προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (6/6, 20:00) στα «Πηγάδια», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστική των play out.

Το προεδρείο της Λίγκας, κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες και τις υγειονομικές αρχές και την ΕΡΤ, αποφάσισε να «μεταφέρει» την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα για την Κυριακή (07/06) στις 18:45 στο γήπεδο «Πηγαδιών», έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των επιτελείων των δύο συλλόγων, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος Αθ., στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Play Out της Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου και ώρα 18:45 (αντί για Σάββατο 6 Ιουνίου)», αναφέρει η ανακοίνωση της Super League.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα (4/6), η ΠΑΕ Ατρόμητος έστειλε επιστολή στη Super League με την οποία έθετε ερωτήσεις ως προς την ασφάλεια της αποστολής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα