Αλέξανδρος Ρήγας: Πλήρωσα την αλαζονεία των πρώτων χρόνων, έφαγα ξύλο

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε έναν απολογισμό της τηλεοπτικής του πορείας, από τις επιτυχίες μέχρι την πρώτη αποτυχία.Ο Αλέξανδρος Ρήγας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την εξέλιξη της καριέρας του, για τις μεγάλες επιτυχίες και τις αποτυχίες στην τηλεόραση και τον τρόπο με τον οποίο ισορρόπησε την…

Ο Αλέξανδρος Ρήγας για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τον Κώστα Σπυρόπουλο:

Η μεγάλη επιτυχία από την αρχή της καριέρας του τον έκανε απαιτητικό προς τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τότε θεώρησε

πως ήταν ο καλύτερος στη δουλειά του, αλλά όπως είπε αυτό στη συνέχεια το πλήρωσε: «Το πλήρωσα γιατί η αλαζονεία είναι μια επιταγή που κάποιοι θα στην κρατάνε. Έφαγα το ξύλο μου κάποια στιγμή και καλώς το έφαγα», είπε για τις μετέπειτα συμπεριφορές που βρήκε.

Συνεχίζοντας, ο Αλέξανδρος Ρήγας είπε πως ήρθε η ώρα που ζήτησε «συγνώμη»: «Τα «συγγνώμη» μου τα ζήτησα στην πορεία των ετών, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνεις φίλος μετά από αυτό. Λες τουλάχιστον ότι πλέον τα πράγματα τα βλέπω από μία απόσταση και ζητάω συγγνώμη».

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μίλησε για το πραγματικό του όνομα, το οποίο είναι Γιώργος.

Βέβαια οι επιτυχίες στην τηλεόραση δεν ήταν συνεχόμενες. Υπήρχαν και κάποια project που δεν πήγαν καλά: «Ήταν μεγάλη αποτυχία η σειρά που κάναμε στον ΑΝΤ1, «Οι Τρίχες». Ήταν πριν 8 χρόνια. Ήταν όλο λάθος.

Δεν μπορείς να το ξέρεις όταν το ξεκινάς. Εκ των υστέρων καταλαβαίνεις ότι δεν έβαλες καλά υλικά. Ίσως επειδή ήταν μία δουλειά που έγινε για να εξυπηρετήσει κάποια εμπορικά του σταθμού. Γράφτηκε για αυτό κι εκεί ήταν προβληματική η σχέση για το πως θα χειριστούμε τα γραφικά, τα προϊόντα. Το καταλάβαμε. Σταματήσαμε και δεν κάναμε 5 χρόνια καθόλου τηλεόραση.

Εγώ τρόμαξα πάρα πολύ. Μπορεί και να μην ξανακάναμε τηλεόραση και είχα πει τέρμα, δεν μας θέλει. Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό κι ένα άλογο κούρσας, φυσικό δεν είναι να κόψεις τα νήμα; Σε λάθη δεν ξέρω αν σε παρασέρνει η υψηλή τηλεθέαση, αλλά δεν είναι ούτε δημιουργικό κι είναι πολύ αγχωτικό. Όσοι κάνουμε αυτήν τη δουλειά είναι πολύ τίμιο να λέμε ότι το κάνουμε για να αρέσει, να μας αγαπάνε. Αυτό μεταφράζεται σε υψηλή τηλεθέαση».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξανδρος Ρήγας, Πλήρωσα,alexandros rigas, plirosa