Αλέγκρι: «Είχα απορρίψει πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο χρόνια»

Ο Μάσιμο Αλέγκρι αποκάλυψε την πρόταση που είχε απορρίψει από την Ρεάλ Μαδρίτης και ανέφερε τα στοιχεία που ψάχνει στις ομάδες του.

Έτοιμος να συνεχίσει την προπονητική ου καριέρα είναι ο Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποίος μίλησε σε ισπανική εφημερίδα για τα μελλοντικά του πλάνα, τα κοινά στοιχεία που έχουν οι ομάδες του αλλά και την πρόταση που του είχε γίνει από την Ρεάλ Μαδρίτης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός τεχνικός αποχώρησε από τον πάγκο της Γιουβέντους πριν από έναν χρόνο ενώ είχε κατακτήσει 11 τρόπαια μέσα

σε μία πενταετία.

Αναλυτικά ο Αλέγκρι σχολίασε: «Δεν με ενδιαφέρει που θα είναι η νέα δουλειά. Ψάχνω έναν σύλλογο με τον οποίο να συμφωνήσουμε στο πρότζεκτ και να έχει τη φιλοδοξία να νικάει όπως εγώ. Απόλαυσα την οικογένεια και την πόλη μου, το Λιβόρνο, μαζί με τους φίλους μου. Γέμισα τις μπαταρίες μου».

Όσον αφορά την Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπήρχε επαφή με την Ρεάλ πριν από δύο χρόνια αλλά δεν συνέβη κάτι επειδή είχα συμβόλαιο με την Γιουβέντους. Είχα μία ισχυρή ηθική υποχρέωση απέναντι στο σύλλογο και στους οπαδούς του».

Αναφερόμενος στην Γιουβέντους: «Είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε για να νικάει και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει για αρκετά χρόνια ακόμα. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός και τον βλέπω για πολλά χρόνια στο Τορίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα