Κολοβέτσιος: «Η φανέλα της ομάδας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο»

Για το κίνητρο του Παναθηναϊκού και την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι, μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Μετά την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος , μίλησε για την προσήλωση των παικτών στο πλάνο του αγώνα αλλά και για το κίνητρο της ομάδας.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» δεν έχουν σημειώσει νίκη στα playoff παρά τις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει σε ορισμένα παιχνίδια.

Αναλυτικά ανέφερε: «Με βάση την απόδοση μας, τη συγκέντρωση και την προσήλωση που δείξαμε στο πλάνο, μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό. Ας μην κρυφτούμε, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να κάνουμε μια καλή τελική πάσα, να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Το σημαντικό είναι ότι αρκετά παιδιά άρπαξαν την ευκαιρία, αυτό είναι το κέρδος της ομάδας, δείξαμε μια μαχητικότητα και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Επίσης συμπλήρωσε: «Πάνω από όλα είναι το κίνητρο. Και η φανέλα της ομάδας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Αν δείξουμε την προσήλωση και τη μαχητικότητα που είχαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, θα πάμε καλύτερα στους αγώνες που ακολουθούν».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα