Ψευτογιατρός: Ξεσπά μητέρα καρκινοπαθούς - Άφησε το παιδί μου 30 κιλά

Νέα καταγγελία για τον ψευτογιατρό έρχεται στη δημοσιότητα και αφορά μια καρκινοπαθή, η οποία έφτασε να ζυγίζει 30 κιλά, εξαιτίας των ελαίων που της έδινε.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό και η νέα καταγγελία που βγαίνει στη δημοσιότητα, αφορά μια 35χρονη καρκινοπαθή, που ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Η μητέρα της κοπέλας εμφανίστηκε στο Star και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησε για ότι πέρασε το παιδί της.

Η ίδια τόνισε

πως η κόρη της πέθανε από ανακοπή, καθώς ζύγιζε μόνο 30 κιλά, εξαιτίας της αγωγής που της είχε συστήσει ο ψευτογιατρός.

Χαρακτηριστικά είπε ότι «δεν μπορώ να συγχωρήσω στον εαυτό μου ότι εξαπατηθήκαμε τόσο πολύ». Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι θα έφερνε κάποια έλαια από το Άγιον Όρος, τα οποία είναι ένα βήμα πρίν εγκριθούν από τον ΕΟΦ και κοστίζουν 8.000 ευρώ.

Επιπλέον, σημείωσε πως «σηκωνόμουν από τις 6 για να βάλω στον αποχυμωτή τα αποστάγματα και η κόρη μου πήγαινε στο πανεπιστήμιο με μπουκάλια και έπινε τα ζουμιά. Ψάχναμε να βρούμε κότα από κοτέτσι και όχι από κρεοπωλείο, κατσίκι από βουνό, βούβαλο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε».

Επίσης, η μητέρα της 35χρονης ανέφερε πως η κόρη της σταμάτησε να τρώει και αρκούταν μόνο στα ροφήματα που σύστηνε ο ψευτογιατρός. «Τον είχε πιστέψει τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο που ήθελε να ζήσει και τον ακολουθούσε κατά γράμμα».

Στη συνέχεια ωστόσο η κοπέλα αδυνάτισε πολύ και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου αφαιρέθηκαν τέσσερα λίτρα νερό από τους πνεύμονές της.

Ακόμη, σύμφωνα με τη μητέρα, ο ψευτογιατρός έμπαινε στο δωμάτιο και έκανε ενέσεις στην κόρη της ενώ επενέβαινε και στο έργο των γιατρών που της παραχωρούσαν θεραπεία. «Την είχε αφήσει 30 κιλά. Ήταν σε οικτρή κατάσταση και έφυγε από ανακοπή».

Μάλιστα, ο ψευτογιατρός απέσπασε από την οικογένεια 60.000 ευρώ, ενώ όπως λέει η μητέρα, το κορίτσι της δικαιώθηκε και αυτή και η οικογένειά της θα κινηθούν νομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα