Ακρίτα για Νέα Σμύρνη: Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο

«Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια», γράφει η Έλενα Ακρίτα μετά από το συμβάν στη Νέα Σμύρνη.  

Συγκλονίζει η καταγγελία 26χρονης στη Νέα Σμύρνη πως ένας νεαρός την ακολούθησε επί περίπου 300 μέτρα ως το σπίτι της, έχοντας έξω το μόριό του. 

Ένας ύποπτος συνελήφθη

και κρατήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης, ενώ αργά το μεσημέρι της Πέμπτης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο συλληφθείς έχει στο πλευρό του τον πατέρα του.

Εξ αφορμής του περιστατικού, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στα social media για τον τρόμο που βιώνουν οι γυναίκες.

Διαπιστώνει, δε, πως τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει ως προς αυτό. «Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε. Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου», γράφει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρή η ανάρτησή της:

«Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο. Ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που πλησίαζαν, ένα σφύριγμα, όλα γίνονταν οι διώκτες μας μέσα στη νύχτα.

Περπατούσαμε και χτύπαγε η καρδιά σφυριές κανονικές μέσα στο στόμα. Καμία ευτυχία δεν ήταν μεγαλύτερη από το αυτονόητο δικαίωμα να μπεις σπίτι σου με ασφάλεια.

Λέγαμε τα πράγματα θα αλλάξουν, λέγαμε η κοινωνία θα ανοίξει τα μάτια της, λέγαμε τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν όσα ζήσαμε. Κάναμε λάθος. Πονάει η ψυχή μου».

Ένα θήραμα ήταν ανέκαθεν η γυναίκα που διέσχιζε έναν σκοτεινό δρόμο. Ένα φύλλο που θρόιζε, ένας ήχος, βήματα που... Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021

Σημειώνεται πως η κοπέλα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες που δείχνουν έναν νεαρό άνδρα, με κοντό σκούρο μαλλί, σχετικά ψηλό, με μαύρη μπλούζα, χακί βερμούδα και μαύρη μάσκα, να την ακολουθεί μέχρι την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει.

Η ίδια έγραψε στο Facebook:

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στο βιντεοληπτικό υλικό είναι εμφανές πως έχει εκτεθειμένο το γεννητικό του όργανο, ενώ όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει κλειδώσει και δεν έχει πρόσβαση, αποχωρεί από το σημείο.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας. 

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΓΥΝΑΙΚΕΣΕΙΔΗΣΕΙΣΓΥΝΑΙΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα