MasterChef 5 spoiler ομαδική 6/5: Έρχονται τα πάνω – κάτω, ποιος κερδίζει

Μετά την αποχώρηση της Ανούς στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/5, οι καλύτεροι εννέα του φετινού MasterChef συνεχίζουν. Δεν είναι άλλοι από τους: Αλέξανδρο, Διονύση, Ιωάννη, Μαργαρίτα, Μαρίνα, Νίκο, Παναγιώτη, Παύλο, Τζιοβάνι.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Αλέξανδρος Σ., ο οποίος κέρδισε το πρώτο του Τεστ Δημιουργικότητας, καλείται να ανακατέψει τη μαγειρική τράπουλα και να διαμορφώσει τις τρεις νέες Ομάδες! Ποια πλεονεκτήματα θα έχει στη διάθεσή του και ποια στρατηγική θα ακολουθήσει; Ισάριθμα μοιράζονται οι μάγειρες

και πλέον τα μέλη της κάθε ομάδας είναι μόνο τρία. Μια ξέφρενη και αγαπημένη, ιδιαίτερα στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σκυταλοδρομία ξεκινά, για τρία διαφορετικά πιάτα.

Είναι αρκετοί άραγε τρεις μάγειρες για να ετοιμάσουν, σε συγκεκριμένο χρόνο, ένα ικανοποιητικό μενού, κατάλληλο για να καλύψει το σημερινό ζητούμενο, παραμένοντας πάντα ανάλογο του επιπέδου του MasterChef 5; Ποιος θα κερδίσει; Σε αυτή τη δοκιμασία, ο αρχηγός που θα μπλοκάρει και δε θα λειτουργήσει σαν κύριος συντονιστής της ομάδας του, θα ρίξει την ομάδα του σε μαγειρικό κενό.

Ανούς: Τι είπε για την σχέση της με τον Διονύση

Η Ανούς μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό μαγειρικής, βγήκε όμως κερδισμένη στην αγάπη, αφού μες το σπίτι ήρθε πιο κοντά και έγινε ζευγάρι με τον Διονύση Σαρακίνη.

Η πρώην διαγωνιζόμενη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Διονύση, αποκαλύπτοντας ότι θα κριθεί εκτός διαγωνισμού. «Ο Διονύσης είναι πολύ γλυκός με εμένα πράγμα που δεν φαίνεται στον κόσμο. Η σχέση μας θα κριθεί έξω από τον διαγωνισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ανούς.

Ενώ απάντησε σχετικά με τους ισχυρισμούς των συμπαικτών τους ότι εκείνος δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, όταν κλείνουν οι κάμερες. «Ο Διονύσης δε σκέφτεται στρατηγικά, είναι πολύ αυθόρμητος», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα