Άγριες Μέλισσες: Σενάρια για αλλαγή ώρας προβολής

Τι φέρονται να εξετάζουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 για την ώρα προβολής της δημοφιλούς σειράς «Άγριες Μέλισσες» που θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν. 

Τον σχεδιασμό της prime time της νέας σεζόν φέρονται να έχουν ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχοντας ως άξονα τις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά που κατάφερε να πετύχει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Η

σειρά θα συνεχιστεί φυσικά και τη νέα σεζόν ΚΑΙ σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη Real News, όμως, η επιτυχημένη σειρά αναμένεται να αλλάξει ώρα προβολής και να βρει θέση 22:00 - 23:00, μία ώρα νωρίτερα δηλαδή από την τρέχουσα σεζόν.

Προφανώς, πρόκειται ακόμη για σκέψεις αφού τα δεδομένα με το πάγωμα των γυρισμάτων λόγω κορονοϊού έχουν πάει πίσω τις οριστικές αποφάσεις. 

Σημειώνεται, ότι η σειρά επιστρέφει απόψε με νέο επεισόδιο.  Στο αποψινό λοιπόν 90ό επεισόδιο, ο Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον Συνεταιρισμό. Θα καταφέρει να πείσει τον ορκισμένο, πλέον, εχθρό του; Το ίδιο βράδυ, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση.

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα