Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ορκίζεται εκδίκηση - η απόφαση του δικαστηρίου για τον Σέργιο

Η κόντρα της Ελένης Σταμίρη με τον Δούκα Σεβαστό παίρνει νέα τροπή στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Δύο εξελίξεις πυροδοτούν εκ νέου τη σύγκρουση των αδελφών Σταμίρη με την οικογένεια Σεβαστού στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών».

Η μία έχει να κάνει με την τύχη του μικρού Σέργιου. Το δικαστήριο κρίνει ότι μέχρι νεωτέρας την επιμέλεια του παιδιού αναλαμβάνει η Ασημίνα με την συμβολή της Δρόσως. Η είδηση πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών με την Μυρσίνη να καταφέρεται κατά του γιου

της και του δικηγόρου για την «αποτυχία» τους να πάρουν το παιδί από τα χέρια των δύο αδελφών.

Μάλιστα, είναι τέτοια η πίεση που ασκεί στον γιο της, ώστε ο Νικηφόρος κάποια στιγμή εξεγείρεται και απαιτεί να εξαφανιστεί από μπροστά του.

Η δεύτερη εξέλιξη, που θα οδηγήσει και στην κορύφωση του δράματος, έχει να κάνει με τον Μάνο Βόσκαρη. Ο τέως βασανιστής της Ελένης της ζητάει να τον συναντήσει στην φυλακή και, ενώ αυτή αρχικά αμφιταλαντεύεται, στη συνέχεια κάνει δεκτό το αίτημά του. Στη συνάντησή τους, ο Βόσκαρης, ο οποίος έχει κάνει πλέον σκοπό της ζωής του να «τελειώσει» τον Δούκα Σεβαστό, όχι μόνο για την «προδοσία» του στη διάρκεια της δίκης, αλλά και για τον ρόλο του πατέρα του στην οικογενειακή τραγωδία που έζησε μικρός, αποκαλύπτει στην Ελένη ότι ο Γιώργης Σταμίρης δεν πέθανε από την καρδιά του αλλά από το ίδιο δηλητήριο που δολοφόνησε τον Σωκράτη Θέμελη.

Το σοκ για την Ελένη είναι πολύ ισχυρό. Δεν λέει τίποτα στις αδελφές της και αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο εκδίκησής της.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα του σημερινού επεισοδίου που έδειξε το «Πρωινό»:

 

 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα