Αλαλούμ με τα προνόμια των εμβολιασμένων

Μπέρδεμα και με το ενδεχόμενο να υπάρχουν προνόμια για τους εμβολιασμένους.

Σε διαφορετική γραμμή κινούνται κυβερνητικά στελέχη για τα προνόμια των εμβολιασμένων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έθεσε ως πιθανή ημερομηνία την 17η Μαΐου, σημειώνοντας πως οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν εντός της εβδομάδας με την λειτουργία των χώρων άσκησης να αφορά αποκλειστικά τους εμβολιασμένους για αρχή
και από

τον Ιούνιο τον λοιπό πληθυσμό.

Όπως είπε δε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια κυβερνητική απόφαση, αλλά εκφράζοντας όπως είπε την προσωπική του γνώμη, τόνισε ότι «οι εμβολιασμένοι πρέπει να έχουν προνόμια. Πρέπει να έχουν μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας. Να μην φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους. Πρέπει να έχουν προνόμια. Γιατί; Γιατί, πράγματι το αν θα κάνεις το εμβόλιο ή όχι είναι ατομικό σου δικαίωμα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η άσκηση του δικού σου ατομικού δικαιώματος επηρεάζει και την ζωή και των άλλων ανθρώπων. Άρα είναι ατομικό μεν αλλά δεν είναι και ατομικό.Γιατί εσύ πιστεύεις κάθε βλακώδη θεωρία και το πρόβλημα είναι ότι παρασυρόμενος εσύ βλάπτεις και όλους τους άλλους».

Η συζήτηση για αποκλειστικά προνόμια των εμβολιασμένων δεν έχει νόημα παρά μόνο αν ανοίξουν όλες οι ηλικιακές ομάδες, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως δεν έχει νόημα η συζήτηση για προνόμια των εμβολιασμένων πολιτών και πρόσβασή τους σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, εάν δεν ανοίξουν όλες οι ηλικιακές ομάδες προκειμένου να μπορούν να εμβολιαστούν.

ΕΜΒΟΛΙΟΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλαλούμ,alaloum