Netflix: Ο Ερίκ Καντονά πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Απάνθρωποι Πόροι»

Ο Ερίκ Καντονά, τέως άσος της Manchester United και ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, πρωταγωνιστεί στη γαλλική σειρά «Απάνθρωποι Πόροι» που δρέπει δάφνες στο Netflix.

Στις 15 Μαΐου έκανε πρεμιέρα στο Netflix η σειρά «Απάνθρωποι Πόροι» με πρωταγωνιστή τον Ερίκ Καντονά.

Η σειρά, γαλλικής παραγωγής, βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου Πιερ Λεμέτρ «Cadres Noirs», ξεκίνησε την προβολή της τον Απρίλιο στο γαλλογερμανικό κανάλι Arte όπου χάλασε κόσμο. Το αποτέλεσμα ήταν να την «τσιμπήσει» η δημοφιλής πλατφόρμα video streaming, όπου πλέον διαγράφει λαμπρή πορεία.

Το στόρι της σειράς
Ο Αλέν Ντελάμπρ, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, ετών 57, είναι άνεργος τα τελευταία έξι χρόνια.  Όταν μια θέση, ανάλογη των προσόντων του, «ανοίγει» επιτέλους, οι υποψήφιοι εργοδότες θα θελήσουν να τον δοκιμάσουν -αυτόν και τους ανταγωνιστές του. Η δοκιμασία περιλαμβάνει μια υποθετική κατάσταση ομηρείας, στην οποία τέσσερα ανώτερα στελέχη της επιχείρησης θα πρέπει να περάσουν από ανάκριση.
Σύντομα ο Ντελάμπρ θα διαπιστώσει ότι η υποτιθέμενη δοκιμασία κρύβει από πίσω κάτι άλλο.
Όταν τον «συναντάμε» ο Ντελάμπρ μας κοιτάζει κατάματα μέσα από τη φυλακή.

Ο Ερίκ Καντονά
Για τους φίλους του ποδοσφαίρου που η ταυτίζουν την Έβδομη Τέχνη με τα blockbusters, ο ρόλος του Γάλλου άσου του ποδοσφαίρου στη σειρά ενδέχεται να αποτελέσει αφετηρία προβληματισμού. Όμως ο Καντονά άρχισε την κινηματογραφική καριέρα του τη στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του, το ‘98 δηλαδή. Μάλιστα, η ταινία «Αναζητώντας τον Έρικ»  (2009) στην οποία πήρε μέρος υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κεν Λόουτς διέλυσε και τις τελευταίες αμφιβολίες που θα μπορούσε να έχει κανείς για το υποκριτικό ταλέντο του.

Στη σειρά «Απάνθρωποι Πόροι» που σκηνοθετεί ο Ζιάντ Ντουέιρι η ερμηνεία του Καντονά είναι απλά καθηλωτική.

{https://youtu.be/8B7V3nIl8rs}

Keywords
Τυχαία Θέματα