Netflix: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε 4 απόπειρες αυτοκτονίας - Ντοκιμαντέρ «ανάβει φωτιές»

Το Netflix θα προβάλει ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το οποίο αναφέρει πως η πριγκίπισσα έκανε τέσσερις απόπειρες αυτοκτονίες πριν τον θάνατο της.

Το Netflix θα παρουσιάζει ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ για την ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα και πρόκειται να συζητηθεί αρκετά. Φέρνει λοιπόν, στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις

σύμφωνα με την Sun και θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο
«Being Me: Diana».

Επίσης, θα είναι χωρισμένο σε τέσσερα μέρη, ενώ θα προβάλει ανέκδοτο υλικό όπως κάποιες ομιλίες της Νταϊάνα το 1990-1992, όπως και συνεντεύξεις με κοντινούς της ανθρώπους εκείνη την εποχή. Ακόμη, πρόκειται να ασχοληθεί με τη μάχη της πριγκίπισσας με τα προβλήματα ψυχικής υγείας, τις διατροφικές διαταραχές, τον δυστυχισμένο γάμο με τον πρίγκιπα Κάρολο και τα άσχημα παιδικά της χρόνια.

Παράλληλα, θα επικεντρωθεί στην εσωτερική ταραχή της λίγο πριν χωρίσει επίσημα με τον Κάρολο. Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ υποστηρίζει πως η Νταϊάνα αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αυτοκτονήσει, ένας ισχυρισμός που σίγουρα θα φέρει νέο πόνο στους γιους της. Ταυτόχρονα, θα θιγούν βαθιά προσωπικά ζητήματα, όπως οι διαταραχές στη διατροφή της με τη γνωστή περίοδο όπου αντιμετώπισε πρόβλημα βουλιμίας, τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε όπως και τη δύσκολη παιδική ηλικία.

Μάλιστα, στη Sun μίλησε πηγή που σχετίζεται με το ντοκιμαντέρ. Είπε λοιπόν, πως «ο Ουίλιαμ και ο Χάρι θα αναστατωθούν και θα θυμώσουν. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον Χάρι επειδή ήδη συνεργάζεται με το Netflix. Μια στιγμή που οι γαλαζοαίματοι έχουν ήδη αντιμετωπίσει το χτύπημα από την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν, αυτή η συγκυρία δεν είναι καλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα