«Meat-Free Burger»: Το burger που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κλασικά

To νέο vegan burger των Goody’s Burger House βρίσκεται, ήδη, στα καταστήματα και είναι διαθέσιμο για online παραγγελίες. 

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη επιλογή, που απαντάει στις ανησυχίες των ανθρώπων, οι οποίοι θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να θυσιάσουν τη γεύση. 

Στην

Ελλάδα, πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους αυτούς που επιλέγουν να μειώσουν ή ακόμα και να εξαλείψουν το κρέας από τη διατροφή τους, ενώ τα Goody’s Burger House, είναι η πρώτη αλυσίδα, που προτείνει το «Meat-Free Burger».

Το συγκεκριμένο burger δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κλασικά, που έχουν κρέας. Πρόκειται για 100% vegan μπιφτέκι, χωρίς όμως να θυσιάζει τίποτε από τη γεύση και την απόλαυση.

To νέο vegan burger των Goody’s Burger House παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας.

Με απλά λόγια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην το δοκιμάσει κανείς και να το προσθέσει στη διατροφή του. Είτε είναι vegan από επιλογή, είτε απλά θέλει να μειώσει το κρέας, κάθε ένας έχει το δικό του λόγο για να μπει στα Goody’s Burger House και να διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο burger δεν έχει κρέας, αλλά έχει την υφή και τη γεύση του κρέατος.

Αυτή η επιλογή, επί της ουσίας δεν υπήρχε μέχρι σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα και με τέτοια ευκολία. Μάλιστα τώρα είναι πολύ πιο προσιτή.

Αυτή είναι η μεγάλη καινοτομία, που φέρνουν τα Goody’s Burger House, προσφέροντας το meat-free burger σε όλα τους τα καταστήματα.

{https://youtu.be/1JjFLfApqk4}

Keywords
Τυχαία Θέματα