Black Friday: Εκπτώσεις 80% ετοιμάζουν μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα

Για μεγάλες εκπτώσεις ετοιμάζονται οι μεγάλες αλυσίδες για τη Black Friday, που πέφτει φέτος στις 29 Νοεμβρίου.

Ο ανταγωνισμός φέτος είναι ακόμη πιο έντονος για την Black Friday στην Ελλάδα και οι εταιρείες ποντάρουν στη

συγκεκριμένη μέρα για να αυξήσουν τον τζίρο τους. Άλλωστε το 2018, οι συνολικές πωλήσεις κατά τη διάρκεια της Black Friday αυξήθηκαν κατά 1141% σε σύγκριση με μια συνηθισμένη ημέρα.

Κατά πληροφορίες και φέτος θα υπάρξουν ορισμένες προσφορές που θα αγγίζουν το 80%.

Από την προηγούμενη εβδομάδα κυρίως οι αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών έχουν στα online καταστήματά τους, ειδικά banner όπου οι καταναλωτές μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, να επιλέξουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, ώστε να ενημερωθούν νωρίτερα με newsletter για τις σχετικές προσφορές.

Η μάχη στον συγκεκριμένο κλάδο αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή καθώς πλέον διαμορφώνονται νέα δεδομένα μετά τη συμφωνία Public – MediaMarkt αλλά και την είσοδο του Πλαισίου στις λευκές συσκευές.

Στελέχη της αγοράς αναφέρουν πως αρκετές αλυσίδες θα προχωρήσουν σε γενναίες εκπτώσεις που θα φτάσουν άνετα έως και το 70%, ενώ αυτό το ποσοστό μπορεί να ξεπεραστεί σε κάποιες περιπτώσεις. Επισημαίνουν παράλληλα πως οι προσφορές αυτές δεν θα διαρκέσουν για μία μόνο μέρα.

«Βlack Friday σημαίνει Public» είναι το μότο της αλυσίδας Public για τη φετινή «Μαύρη Παρασκευή».

H αλυσίδα Media Markt καλεί τους καταναλωτές να μείνουν συνονισμένοι τους υπόσχεται μεγάλες προσφορές τόσο οnline όσο και στα φυσικά καταστήματα.

Η αλυσίδα Πλαίσιο με σλόγκαν «Ποιος μπορεί να σε κάνει να μην κοιτάξεις πουθενά αλλού; Η Black Friday έρχεται στο Πλαίσιο…» προετοιμάζει τους καταναλωτές για τη μέρα των μεγάλων προσφορών.

Με σταθερό σλόγκαν, τα τελευταία χρόνια «Έχω και στο χωριό μου Μπλακ Φραϊντεϊ» προετοιμάζεται από την πλευρά της η αλυσίδα Κωτσόβολος.

«Black Friday και άδεια λίστα δεν πάνε μαζί» λέει αλυσίδα Γερμανός. 

Keywords
Τυχαία Θέματα