11770: Τηλεφωνικά η πληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ

Στη γραμμή 11770 οι πελάτες της ΔΕΗ θα μπορούν να πληρώνουν τηλεφωνικά τους λογαριασμούς.

Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν πλέον στη γραμμή 11770, να εξοφλούν τηλεφωνικά τους λογαριασμούς του ρεύματος. Συγκεκριμένα η ΔΕΗ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και δε στην προσπάθεια

διευκόλυνσης των συναλλαγών για τις κοινωνικές ομάδες που δεν είναι εξοικειωμένες με τις ηλεκτρονικές πληρωμές, δημιούργησε την γραμμή 11770.

Έτσι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η επιχείρηση, η πληρωμή των λογαριασμών μπορεί να γίνεται τηλεφωνικά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και χωρίς τη χρήση του κωδικού pin. Πιο αναλυτικά, η διαδικασία της εξόφλησης θα πραγματοποιείται με τον εξής τρόπο.

Οι πελάτες με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, που αναγράφεται στο λογαριασμό τους και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, θα εξυπηρετούνται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΕΗ. Επιπλέον, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτούνται ελάχιστα λεπτά, ενώ δεν θα ζητείται κανένας επιπλέον κωδικός (pin κλπ).

Μάλιστα, η τηλεφωνική πληρωμή μέσω του 11770 είναι διαθέσιμη καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00. Παρόλα αυτά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών θα λειτουργήσει τόσο αύριο, Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου, όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου.

Ρύθμιση για τους αγρότες

Νέα ρύθμιση οφειλών από κατανάλωση ρεύματος για τους αγρότες με προκαταβολή του 15% ή 20% της οφειλής τους στη ΔΕΗ και αποπληρωμή του υπολοίπου ποσού σε έως 18 ή 24 δόσεις, αντίστοιχα ανακοίνωσε τη Μεγάλη Πέμπτη η ΔΕΗ.

Η αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση, λόγω των έκτακτων μέτρων θα γίνεται τηλεφωνικά μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΗ 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 - 21:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα
11770, Τηλεφωνικά, ΔΕΗ,11770, tilefonika, dei