Υποψήφιο για το βραβείο Autobest το Skoda Kamiq

14:57 7/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Υποψήφιο για το βραβείο «Best Buy Car of Europe in 2020» είναι το Skoda Kamiq. Ο διαγωνισμός ιδρύθηκε το 2000 και η κριτική επιτροπή αποτελείται από δύο γυναίκες και 29 άνδρες δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, που εκπροσωπούν 31 ευρωπαϊκές χώρες.

Τα μέλη επιλέγουν το καθένα τρία μοντέλα από τους πέντε φιναλίστ, βαθμολογώντας σε 13 κατηγορίες. Από εξωτερικό και εσωτερικό, μέχρι χρηστικότητα, τεχνολογίες, φιλικότητα

προς το περιβάλλον και τιμή. Η βαθμολογία κυμαίνεται από 100 έως 500 βαθμούς και νικητής αναδεικνύεται το μοντέλο με τους περισσότερους. Η ανώτερη βαθμολογία είναι οι 2.500 πόντοι.

Ο φετινός νικητής θα αναδειχτεί τον Δεκέμβριο και θα προκύψει μετά από ένα διήμερο δοκιμών στην πίστα F1 της Κωνσταντινούπολης, στο τέλος του Νοεμβρίου. Η Skoda έχει κατακτήσει το βραβείο στο παρελθόν, το 2002 με τη Fabia.

Σχετικά με το Kamiq, συμπληρώνει την γκάμα των SUV της Skoda, διαθέτοντας σύγχρονο σχεδιασμό, ευρυχωρία, τεχνολογία και συστήματα ασφαλείας, συνδυασμένα με στοιχεία SUV, όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, η πρακτικότητα, η υψηλή θέση καθισμάτων και άλλα πολλά.

Το νέο Kamiq αναμένεται στην Ελλάδα τον Νοέμβριο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 15.900 ευρώ.

Πηγή: Skoda

Keywords
Τυχαία Θέματα