Παναιτωλικός: «Δεν υπήρχαν άλλοι διαιτητές να οριστούν;»

14:49 7/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Έντονα ενοχλημένοι για το ονόματα του διαιτητή που ορίστηκε στην αναμέτρηση απέναντι στο Βόλο είναι στην ομάδα του Παναιτωλικού. Όπως έγινε γνωστό, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευθύνει ο Τζοβάρας, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων των «καναρινιών».

Σε σχετική του ανάρτηση στα social media, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Παναιτωλικού, Χρήστος Στούμπος, άφησε…  αφήνει ερωτηματικά όσον αφορά τη σχέση του εν λόγω

ρέφερι με παράγοντες της Λαμίας, η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί τον μεγάλο ανταγωνιστική της ομάδας του Αγρινίου στη βαθμολογία.

«Μόνιμοι θαμώνες στην καφετέρια του γενικού αρχηγού της Λαμίας μαθαίνω ότι είναι ο διαιτητής Τζοβάρας και ο βοηθός Καλύβας που ορίστηκαν στον αγώνα ΒόλοςΠαναιτωλικός.

Στον οποίο ο «άσσος» βολεύει και το Βόλο και τη Λαμία, αφού κρατάει τον Παναιτωλικό χαμηλά. Δεν υπήρχαν άλλοι διαιτητές να οριστούν για να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους συνειρμοί; Ακατάληπτο το σκεπτικό τους. Ή όχι; Θα το δούμε το Σάββατο» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα