Η ώρα της αλήθειας για τον ΑΠΟΕΛ

14:18 7/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Απίστευτα πράγματα στην 4η αγωνιστική του Champions League. Χθες πιάσαμε τη νίκη της Γιουβέντους στο 93′ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μας πήρε πίσω τη χαρά δεχόμενη γκολ στο 93′ και στο 95′. Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα να γίνεται πέναλτι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, που είχε ανέβει για την τελευταία φάση. Άξιοι της μοίρας τους οι Κροάτες, δεν θα έχουν ξανά τέτοια ιστορική ευκαιρία πρόκρισης στους 16. Όσο για τον Ολυμπιακό; Πέρασε και δεν ακούμπησε

στο Μόναχο. Με 3 σουτ συνολικά και κανένα εντός εστίας πως να έρθει το G/G;

Πέμπτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στο Europa League. Θα πάρω δύο επιλογές παιχνιδιών που είχα σημαδέψει ήδη από τον προηγούμενο γύρο.

Στη Λευκωσία ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Καραμπάχ. Το ματς είναι «do or die» για τους Κύπριους, που αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης χρειάζονται τους 3 βαθμούς. Όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων οι κυανοκίτρινοι ήταν πολύ αισιόδοξοι πως θα περνούσαν δεύτεροι πίσω από τη Σεβίλλη όμως η σφαλιάρα από την Ντουντελάνζ τους προσγείωσε. Την Καραμπάχ την γνωρίζουν καλά καθώς την είχαν βρει και στο δρόμο για τα προκριματικά του Champions League όπου την είχαν αποκλείσει με ήττα εντός και νίκη εκτός.

Η εντός έδρας ήττα έφερε τον Ντολ στον πάγκο κι από τότε ο πρωταθλητής Κύπρου παρουσιάζεται βελτιωμένος. Αυτή τη φορά θα είναι υποψιασμένος στο ΓΣΠ. Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Μπακού με τον ΑΠΟΕΛ να ανατρέπει το 1-0 σε 1-2 αλλά τελικά να φεύγει μόνο με ένα βαθμό. Από ισοπαλίες με 0-0 προέρχονται κι οι δύο στα πρωταθλήματα τους όπου παραμένουν αήττητες. Η ώρα είναι τώρα για τους Κύπριους! Θα είναι συνεπής στο ραντεβού τους με τη νίκη; Άσος!

Στο Γκλάντμπαχ η Μπορούσια υποδέχεται την Ρόμα. Οι ομάδες μας χρωστάνε γκολ από τον πρώτο αγώνα (1-1) που περιμέναμε το Over 2,5. Την τελευταία φορά (2013)που η Γκλάντμπαχ αντιμετώπισε εντός έδρας ομάδα από την Ρώμη, τη Λάτσιο, μας είχε χαρίσει ένα παλαβό 3-3! Δεν λέω ότι κατ’ανάγκη θα επαναληφθεί όμως ένα 2-1 φαντάζει πιθανό.

Άλλωστε σε 4/5 εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το Over 2,5 με G/G, με τα δύο τελευταία σκορ να είναι 5-1 και 4-2! Γκολ εκατέρωθεν συνήθως έχουν και τα ματς της Ρόμα φέτος με τελευταίο το 2-1 με την Νάπολι. Από τη μία ο Ντζέκο με μια καλή υποστηρικτική τριάδα πίσω του (Κλάιφερτ, Ζανιόλο, Περότι) κι από την άλλη η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα που μπορεί να μην γεμίζει το μάτι αλλά για να είναι πρώτη κάτι θα κάνει καλά. Ένας καλός συνδυασμός για το Over 2,5 με G/G που ψάχνουμε.

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα