Βαλένθια – Λεβάντε 4-2

00:53 14/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα η Βαλένθια. Οι Νυχτερίδες αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ επικράτησαν της Λεβάντε με 4-2 στο ξεκινώντας έτσι νικηφόρα την νέα σεζόν.

Η Λεβάντε άνοιξε το σκορ με το.. καλημέρα του ντέρμπι με τον Μοράλες. Η Βαλένθια ισοφάρισε με κεφαλιά του Γκαμπριέλ, αλλά και πάλι ο Μοράλες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γρανότες. Οι νυχτερίδες πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι και πάλι σε ισορροπία με τον Γκόμες.

Στο δεύτερο

μέρος ο Βαγιέχο ανέλαβε δράση. Στο 75΄ έδωσε το προβάδισμα στην Βαλένθια για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομένεκ, Βας, Γκαμπριέλ, Μανγκαλά (17′ Ντιακαμπί), Γκαγιά, Μούσα (88′ Σομπρίνιο), Εσκέρδο (72′ Ράτσιτς), Κοντογκμπιά, Γκέδες (71′ Τσερίσεβ), Γκόμες, Λι (72′ Βαγιέχο).

ΛΕΒΑΝΤΕ: Φερνάντεθ, Μιραμόν, Ντουάρτε (85′ Κόκε), Ρομπέρ, Κλερκ, Καμπάνια, Ραντόγια (85′ Πόστιγκο), Μελέρο (76′ Βούκτσεβιτς), Μπάρντι (76′ Ντε Φρούτος), Λεόν (50′ Γκόμεθ), Μοράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα