Μουρίνιο : «Δεν μπορώ να προπονώ και τους διαιτητές»

00:18 14/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Τότεναμ γνώρισε την Κυριακή (13/9) την ήττα στο «Hotspur Stadium» με 1-0 από την Έβερτον στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Premier League και ο Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε τα παράπονά του από την εικόνα της ομάδας του και τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο προπονητής των Λονδρέζων δήλωσε: «Δεν μου άρεσε η ομάδα μου. Δεν μου άρεσε επίσης ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο, στις πλάγιες γραμμές και μπροστά από την οθόνη του VAR και επέτρεψαν να χτυπηθεί

ένα φάουλ πέντε με έξι μέτρα μπροστά από το σημείο που έγινε η παράβαση με αποτέλεσμα να βγει μια πολύ καλύτερη σέντρα.

Μπορώ να κάνω παράπονα τώρα όπως έκανα παράπονα και πριν το γκολ. Έκανα ήδη παράπονα στους διαιτητές πριν δεχθούμε το γκολ. Δεν μπορώ βέβαια να κάνω κάτι για αυτές τις αποφάσεις. Δεν μπορώ να προπονώ και τους διαιτητές».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:

Για την εικόνα του ματς: «Η ομάδα μου δεν ήταν καλή αλλά πριν δεχτούμε το γκολ ήμασταν μέσα στο ματς. Πριν από το γκολ ναι μεν είχαν καλό έλεγχο της μπάλας αλλά δεν είχαν δημιουργήσει κάτι, πέρα από την ευκαιρία του Ρισάρλιζον από το λάθος του Ντέιβις.

Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν η ομάδα με τις δύο καλύτερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά πράγματα μετά το γκολ τους και μας έλειπε η ένταση και η φυσική δύναμη. Αυτή τη στιγμή υστερούμε σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Εκείνοι από την πλευρά τους ήταν περισσότερο επικίνδυνοι μετά το γκολ τους και ήταν πιο κοντά στο να κάνουν το 2-0 παρά εμείς να ισοφαρίσουμε».

Για την ανάγκη απόκτησης επιθετικού: «Αν χρειαζόμαστε επιθετικό επειδή χάσαμε το ματς; Όχι. Δεν χάσαμε το ματς επειδή μας λείπει ο επιθετικός. Χάσαμε το παιχνίδι και αυτό είναι δική μου ευθύνη ανεξάρτητα από την ανάγκη να πάρουμε στράικερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα