ΑΕΚ : «Ανέβηκε» κι άλλο για Γκαρσία και φουλάρει για deal!

23:07 13/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Οι Κιτρινόμαυροι, ήρθαν σε επαφή με την ομάδα του Ισραήλ και από τα 2,5 εκατ. ευρώ για το 60% του ποδοσφαιριστή, ανεβαίνουν πλέον στα 2,6 εκατ. αλλά με μεγαλύτερη προκαταβολή και περισσότερα εγγυημένα χρήματα και πλησιάζουν στο μεγάλο deal.

Επί της ουσίας, η ΑΕΚ ανεβάζει την προσφορά της μαζί με τα χρήματα που θα πάρει καθαρά η Μπεϊτάρ (αφού το 50% του παίκτη ανήκει στους μάνατζερ του), ενώ παράλληλα

υπάρχουν και πολλά μόνους στη νέα, αυτή, επίσημη πρόταση που κατατέθηκε.

Σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του παίκτη η Ένωση τα έχει βρει με την πλευρά του παίκτη για πενταετή συμφωνία, που θα αποφέρει στον Γκαρσία περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ. Από τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης είναι σαφές πως στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον νεαρό εξτρέμ από τον Τρινιντάντ και κινούνται δυναμικά για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η υπόθεση δείχνει να μπαίνει στην τελική ευθεία για την Ένωση που φουλάρει για να κλείσει τον 22χρονο άσο. Ενδεικτικό για τις εξελίξεις είναι και το ότι σύμφωνα με όσα προέκυπταν χθες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πειραιά απέσυρε το ενδιαφέρον της. Ζήτημα που όπως γίνεται αντιληπτό συνδέεται άμεσα με τον Δικέφαλο.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως έχουν τον τρόπο να δελεάσουν τον Γκαρσία και εφόσον τα βρουν και με την Μπεϊτάρ, να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο δεξιό εξτρέμ, που προορίζεται για βασική μονάδα του Δικεφάλου και παίκτης-«κλειδί» στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα