«Προβάδισμα για Ινσούα και Σεμέδο ο Ολυμπιακός»

11:19 3/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Μπορεί οι εξελίξεις να έχουν παγώσει εδώ και 1,5 μήνα με τον κορωνοϊό, όμως ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να κοιτάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο από το εξωτερικό αλλά και από την εγχώρια αγορά. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Λούκας Σάσα, τον Εμιλιάνο Ινσούα και τον Λισάντρο Σεμέδο να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει μάλιστα σε σημερινό του δημοσίευμα ο Κόκκινος Πρωταθλητής,

ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ομάδων για την απόκτηση του Ινσούα αλλά και του Σεμέδο.

Ξεκινώντας με τον Αργεντινό μπακ που αγωνίζεται στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, μένει ελεύθερος και οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για να τον κάνουν δικό τους σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Η περίπτωση του Ινσούα εξαρτάται αποκλειστικά από τα «θέλω» του Ολυμπιακού, ο οποίος αν θέλει μπορεί να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σεμέδο, ο Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ από την Φορτούνα Σιτάρντ, όμως η κρητική ομάδα μοιάζει δύσκολο να δώσει το 1,5 εκατ. ευρώ που απαιτείται στη συμφωνία που είχε κάνει με τους Ολλανδούς, με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή από τον Ιανουάριο ο Ολυμπιακός.

Με λίγα λόγια στο δημοσίευμα τονίζεται ότι και οι δυο παίκτες μπορούν να μετακομίσουν στο λιμάνι, αρκεί να δώσει το «ΟΚ» ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει σε εκτίμηση και τον Ινσούα αλλά και τον Σεμέδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα