Πολωνία: Οι επικές αντιδράσεις συζύγου ποδοσφαιριστή που έγιναν viral (vid)

13:35 8/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Ελέω του συζύγου της έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο φανατικές οπαδούς της KS Krakow, ομάδας του πολωνικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για την Άντρια Χάνκα, γυναίκα του ποδοσφαιριστή, Σέρτζιου Χάνκα, ο οποίος αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η Άντρια δε χάνει αγώνα του συζύγου της και έχει γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης στο κοινό της χώρας για τις αντιδράσεις της όταν παρακολουθεί από τις εξέδρες κάποιο ματς. Το ίδιο συνέβη και στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τη Gornik Zabrze, στο οποίο η αγαπημένη του Χάνκα βρέθηκε στο γήπεδο φορώντας το κασκολάκι της.

Η κάμερα πήγε πάνω της,

αφού την… εντόπισε να έχει ορισμένες επικές αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να έχει γίνει viral. Μάλιστα, η καλύτερη αντίδρασή της ήρθε όταν αντιλήφθηκε πως η κάμερα είναι στραμμένη πάνω της, δείχνοντας την έκπληξή της με το να γουρλώσει τα μάτια και βάζοντας το χέρι της στο στόμα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η κάμερα… τσακώνει στα πράσα τις αντιδράσεις της Άντρια, αφού στο παρελθόν είχε κάνει και πάλι τον γύρο του διαδικτύου λόγω των αντιδράσεών της σε παιχνίδι του άντρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα