Κάρολ Σφιντέρσκι: Στους τρεις πρώτους Πολωνούς σκόρερ στην Ευρώπη

13:16 8/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει βαλθεί φέτος να κάνει άπαντες στον ΠΑΟΚ να ξεχάσουν τον Πρίγιοβιτς αλλά και όποιον άλλο επιθετικό πέρασε από την Τούμπα και έκανε τη διαφορά.

Ο Πολωνός επιθετικός αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τον Δικέφαλο του βορρά, έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League στις 6 πρώτες αγωνιστικές με 5 γκολ.

Ο

Αμπέλ Φερέιρα έχει βρει τον στράικερ που του έλειπε, ο Πολωνός τον βγάζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ασπροπρόσωπο και μάλιστα με τρομερά ποσοστά ευστοχίας, ενώ και στην Πολωνία γίνονται ειδικές αναφορές για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ένα δημοσίευμα της πολωνικής ιστοσελίδας krotkapilka.pl, η οποία αναφέρει ότι ο Σφιντέρσκι είναι στους τρεις κορυφαίους Πολωνούς σκόρερ στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, η επίδοση των 5 γκολ από τον Πολωνό είναι η καλύτερη πλην από του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι των 11 γκολ με την Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga, αλλά και του Καμίλ Βίλτσεκ της Μπρόντμπι που έχει πετύχει 10 γκολ στη Δανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα