ΠΑΟΚ: Δεν κρατιέται ο Μαουρίσιο

09:41 10/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Το πείσμα του Ζοσέ Μαουρίσιο, να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Ο «εγκέφαλος» της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου από τις 11 Μαρτίου όταν και υπέστη ρήξη χιαστού, πέρασε πολλά μέχρι να φτάσει στο σημερινό σημείο. Σ’ αυτούς τους 4 μήνες έκανε τα πάντα για να αφήσει πίσω του το βαρύ χτύπημα και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Τα πιο δύσκολα ήταν όταν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Ακολούθησαν

θεραπείες αρχικά στην Λισαβόνα, μετά στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην πατρίδα του.

Όλα αυτά όμως πέρασαν καθώς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας υπό το βλέμμα του ιατρικού τιμ, αλλά και δύο γυμναστών έχει παρουσιάσει σημαντική πρόοδο. Ο Μαουρίσιο αρχίζει να πατά πλέον γερά στα πόδια του και αυτό όλο έχει αλλάξει την ψυχολογία του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μαθαίνει καθημερινά τα νέα για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Βραζιλιάνου χαφ και περιμένει πως και πώς τη μέρα που θα τον έχει στη διάθεσή του για να τον εντάξει στο πλάνο του.

Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο ακόμη, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς που γίνονται θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες για να μπει στις προπονήσει της ομάδας και κάπου μέσα στο φθινόπωρο, αν όλα πάνε καλά, θα φορέσει την φανέλα και θα μπει στο γήπεδο.

Για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, ο Μαουρίσιο είναι ο παίκτης που λείπει περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη στην ομάδα. Αν ο Φερέιρα είχε από τώρα κοντά του τον Βραζιλιάνο χαφ τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα