Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βόμβες»

Διαβάστε σήμερα (10/7) τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime, που έχει ως κεντρικό θέμα τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

* Ο Παναθηναϊκός πυροδοτεί τη σούπερ προσθήκη του αρχισκόρερ Τζίμερ Φριντέτ στο μπάσκετ, υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό Νταμπίζα-Δώνη στο ποδόσφαιρο και προχωρά το γηπεδικό.

* Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση

της νέας φανέλας με την Robe di Kappa – Δύο εξτρέμ, ποιοτικό στόπτερ και κλασικά, Ζαχίντ θέλει το «τριφύλλι» – Σημαντικό ραντεβού Μπακογιάννη-Γιαννακόπουλου για τον Βοτανικό – Γερ. Μανωλίδης: Ο Δώνης έχει τους λόγους του.

* Ο Λούκας Σάσα υπέγραψε στον Άρη. Σειρά παίρνει ο Κασάδο, ο Λάρσον χάνει το πρώτο ματς με την ΑΕ Λεμεσού.

* Το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ επικύρωσε τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού. Σαρικόπουλος και Μήτρου Λονγκ στο μπλοκάκι του Μπλατ.

* Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον αγώνα για τον Μπεργκ και προσπαθεί να φέρει χαφ υψηλού επιπέδου. Σκόρερ ο Σβιντέρσκι στο 2-2 με την Τσβόλε.

* Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κλαούντιο Γιάκομπ. Παίζει πάντα του Σανκαρέ. Ανακοινώθηκε ο Μάρκοβιτς. Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία με το Αμβούργο (19:00, NS3).

* Ο Βέρντε δεν πήγε στην «πρώτη» της Ρόμα, η Μαγιόρκα μπήκε σφήνα και η ΑΕΚ πιέζει άμεσα για να τελειώσει η μεταγραφή. Στην Ισπανία λένε και για Καρτάμπια. Η ανάλυση του Καρντόσο στο Κίελτσε.

Δείτε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Sportime της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Βόμβες» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα