Ρόμα σε Βέρντε: «Έχουμε συμφωνήσει με ΑΕΚ, τελειώστε τη μεταγραφή»

08:16 10/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική της ευθεία, αφού η Ένωση έχει συμφωνήσει με τη Ρόμα και απομένει η πλευρά των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή για να ολοκληρωθεί το deal.

Ωστόσο οι τζιαλορόσι πιέζουν την πλευρά του Βέρντε προκειμένου να «τελειώσει» η μεταγραφή και να υπογράψει ο παίκτης στους κιτρινόμαυρους. Συγκεκριμένα, η Ρόμα ενημέρωσε τον 23χρονο εξτρέμ

πως δεν υπολογίζεται και του ζητήθηκε να επισπεύσει τις διαδικασίες με την πλευρά της Ένωσης.

Ο Βέρντε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, η Ένωση τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα και μένει η συμφωνία με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του. Οι τζιαλορόσι όμως ενημέρωσαν και τους ατζέντηδες του Βέρντε να βρεθεί άμεσα η «χρυσή τομή».

«Ο παίκτης είναι περιουσιακό στοιχείο της Ρόμα, εμείς έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ, με την οποία έχετε συμφωνήσει και εσείς, οπότε τελειώστε τη μεταγραφή», ήταν επί της ουσίας η εντολή που δόθηκε στους μάνατζερ του 23χρονου άσου. Λογικά μέσα στη μέρα θα υπάρξει νέα επαφή για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη μεταγραφή του Βέρντε στην ΑΕΚ που είναι όπως όλα δείχνουν στο τελικό της στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα