Παναθηναϊκός : Η αποστολή για το φιλικό με ΟΦΗ

12:09 26/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (26/08, στις 21:00) σε φιλική αναμέτρηση τον ΟΦΗ. Οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Ντάνι Πογιάτος για την αναμέτρηση, με τον Καρλίτος να μένει τελικά εκτός, παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις εχθές. Εκτός έμειναν και οι Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης και φυσικά ο Σάντσες, ενώ και ο Βέλεθ έχει πρόβλημα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν

με προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις τακτικής, ολοκληρώνοντας την προπόνηση με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Φραν Βέλεθ λόγω φλεγμονής στον καμπτήρα του μεγάλου δαχτύλου στο πόδι του. Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Καμπετσής.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Εμμανουηλίδης, Μακέντα, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ, Βέλεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα