Οι 5 παίκτες που ευνοήθηκαν από τη διακοπή στην Bundesliga

12:18 18/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Η διακοπή των πρωταθλημάτων έχει βγάλει εκτός ρυθμού όλους τους παίκτες, καθώς και τη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. Παρόλα αυτά κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν βγει κερδισμένοι από αυτή την αναβολή.

Στη Bundesliga πέντε παίκτες είναι αυτοί που έχουν ευνοηθεί από αυτή την κατάσταση. Αρχής γενομένης από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Τσέλσι και η διακοπή του δίνει την ευκαιρία να μην χάσει αγώνες.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Μάρκο Ρόις. Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ χτύπησε αρχές

Φεβρουαρίου και θα έχανε πολλά σημαντικά παιχνίδια. Η αναβολή, όμως, του δίνει τη δυνατότητα να επανέλθει.

Ακόμη ένας παίκτης της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στη λίστα. Οι «βαυαροί» ήταν αγνώριστοι στα μετόπισθεν μετά την αναγκαστική απουσία του Νίκλας Σουλ. Ο έμπειρος αμυντικός έπαθε ρήξη χιαστών και λογικά θα έχανε όλη την χρονιά. Με την αναβολή του πρωταθλήματος ενδεχομένως, όμως, να προλάβει…

Ο τραυματισμός του Σαλίφ Σανέ προκάλεσε μεγάλο πονοκέφαλο στη Σάλκε. Η απουσία του ήταν αισθητή. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, μόλις 10 φορές και η διακοπή λειτουργεί με το μέρος του!

Ο τελευταίος στη λίστα των «ευνοημένων» από τη διακοπή είναι ο Στεφέν. Ξεκίνησε ως βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της Φορτούνα, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη. Με τη διακοπή ευελπιστεί να επιστρέψει στην δράση φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα