Ο ΠΑΟΚ μετά την απαίτηση απόλυσης Σαντοριναίου, στοχοποιεί και τον Τσόχο της Cosmote TV

10:57 6/2/2020 - Πηγή: To10.gr

Η τακτική που ο Μάκης Γκαγκάτσης και όλο το επιτελείο του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με απειλές πως θα… κόψουν την Ελλάδα στα δύο, συνεχίζεται. Οι σκοτεινές εποχές για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό. Και όποιος τολμά να πει κάτι αντίθετο με αυτό που υποστηρίζουν στη Θεσσαλονίκη, γίνεται αμέσως στόχος. Και δίνεται βορά σε ένα κοινό φανατισμένο,

οπλίζοντας τον κόσμο σε ενέργειες που μόνο θλίψη και οργή προκαλούν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον δρόμο που έχει χαράξει εδώ και καιρό. Κινούμενος στη λογική του απόλυτου αφέντη, που μπορεί να τα ελέγξει όλα. Ακόμα και το ποιος θα κάνει τη δουλειά του, ποιος θα περιγράφει τους αγώνες του, ποιοι θα δουλεύουν σε κανάλια και ραδιόφωνα. Τακτικές… τρομοκρατίας απέναντι σε επαγγελματίες με χρόνια καριέρας πίσω τους.

Πριν από λίγες μέρες ήταν ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σαντοριναίος. Ο ΠΑΟΚ μέσω επιστολής του ζήτησε από τη διοίκηση της ΕΡΤ να τον απολύσει, επειδή ο δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τώρα, στόχος του ΠΑΟΚ γίνεται ο Μιχάλης Τσόχος, δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού CosmoteSport, ένας από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους του καναλιού. Που έχει περιγράψει πολλούς αγώνες Κυπέλλου, αλλά και ευρωπαϊκούς, του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του δικεφάλου τον στοχοποιεί κανονικά, αφού διαρρέει πως μετά τη χθεσινή του περιγραφή είναι ανεπιθύμητος στην Τούμπα και κάνει γνωστό ότι θα ζητήσει την εξαίρεσή του από τις περιγραφές της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Γιατί; Γιατί… τόλμησε να πει πως δεν υπάρχει πέναλτι στην ξεκάθαρη φάση του Ινσούα με τον Πέλκα. Που όλη η Ελλάδα είδε ότι δεν είναι πέναλτι. Αλλά στον ΠΑΟΚ ήθελαν από τον δημοσιογράφο να βγάλει τρελούς όλους τους Έλληνες και να τους πει πως είναι πέναλτι. Να κλείσει τα μάτια και να κάνει ό,τι θέλουν εκείνοι. Λες και τον πληρώνουν εκείνοι. Λες και είναι το PAOK TV.

Διαβάστε τη… δικτατορική διαρροή του ΠΑΟΚ για τον δημοσιογράφο της Cosmote, που διατηρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε σκοτεινά μονοπάτια, με μοναδική ευθύνη τη διοίκηση του δικεφάλου.

«Ο κ. Τσώχος χθες ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας στη μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ ανακαλύπτοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Πέλκα ενώ εφηύρε ακόμη και χέρι- πέναλτι του Βιερίνια 5 μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής όταν μάλιστα η μπάλα χτυπάει καθαρά στο στήθος του! Παράλληλα απορούμε πώς αυτός ο άνθρωπος μεταδίδει αγώνες αφού δεν ξέρει ούτε τα βασικά για τη χρήση του VAR», σχολίαζαν στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του οποίου προφανώς και δεν ξέρουν εκείνοι τα βασικά για τη χρήση του VAR, αφού σχολιάζουν μια φάση που πράγματι δεν χρειάζεται χρήστη του VAR. Έχουν αποδείξει ωστόσο πως είναι άσχετοι από ποδόσφαιρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κερδίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα και με 100-0 διαιτησία. Αρκεί να κερδίζουν.

Η προκλητική στοχοποίηση του δημοσιογράφου της Cosmote TV συνεχίζεται, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να υποστηρίζουν.

«Στην καθαρή ανατροπή του Μίσιτς και την κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δει ο αμυντικός του ΠΑΟ ακούστηκε 10 φορές να λέει αγχωμένος ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να πάει στο VAR γιατί το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Ας διαβάσει λίγο καλύτερα τη λειτουργία του VAR που αφορά την απευθείας κόκκινη κάρτα για τους επόμενους αγώνες που θα μεταδώσει και οι οποίοι, με επιστολή μας στην Cosmote TV, θα απαιτήσουμε να μην είναι του ΠΑΟΚ. Ποιος ξέρει, μια μέρα μπορεί να τον δούμε και στη θέση του Βαρούχα.».

Με λίγα λόγια: ή η Cosmote TV θα συμμορφωθεί και θα κάνει το χατίρι της «αποφασίζουμε και διατάζουμε» διοίκησης του ΠΑΟΚ ή την επόμενη φορά που ο Μιχάλης Τσόχος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να υποστεί τις… συνέπειες των… φουσκωτών. Τις ίδιες που είχε υποστεί και ο Διούδης στη φυσούνα στον αγώνα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα