Ο κορωνοϊός τρόμαξε (και) τους παράγοντες της Βιλερμπάν

18:06 9/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Όσο περνούν οι μέρες, όσο αυξάνονται τα κρούσματα, όσο (ακόμα) δεν βρίσκουν το φάρμακο, αλλά κι όσο δεν… ζεσταίνει ο καιρός, να μειωθούν οι ιώσεις, τόσο θα αυξάνονται τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, καθώς ο κορωνοϊός δεν… παίζει. Κι επειδή κι οι ομάδες δεν παίζουν με την υγεία του κόσμου, οι δύο επόμενοι αγώνες της Βιλερμπάν θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, όπως ανακοίνωσε η ίδια η γαλλική ομάδα.

«Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης, η οποία ανακοίνωσε την απαγόρευση συγκεντρώσεων περισσοτέρων των

1000 ανθρώπων, οι συναντήσει στο Αστρομπάλ (με Μονακό την Τρίτη και Ζενίτ την Παρασκευή) θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την πλευρά της Βιλερμπάν.

Πλέον, όσο περνούν οι μέρες, τόσο ωριμάζει η ιδέα του «λουκέτου», καθώς οι αγώνες γίνονται σε άδειες εξέδρες, οι ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός της οικονομικής ζημιάς την αγωνία να μην υπάρξει κρούσμα, οπότε το επόμενο βήμα είναι να κλείσουν προσωρινά οι διοργανώσεις (εσωτερικές και διεθνείς), όπως ακριβώς συνέβη με τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Κίνα.

⚠ Suite à la décision gouvernementale de ce dimanche 8 mars annonçant l’interdiction des rassemblements de plus de 1000 personnes, les rencontres prévues à l’Astroballe face à Monaco mardi et face au @zenitbasketn vendredi se dérouleront à huis clos.

https://t.co/PTWdOullIC

— LDLC ASVEL (@LDLCASVEL) March 9, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα