Κατέθεσε έφεση ο ΠΑΟΚ

16:37 9/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Εφεση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για την ποινή της αφαίρεσης επτά βαθμών που του επιβλήθηκε για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας κατάθεσε την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι το μεσημέρι της Δευτέρας προσέφυγαν στο δευτεροβάθμιο όργανο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατά της πρωτόδικης απόφασης της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με την οποία ο Δικέφαλος του Βορρά κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Η

ομάδα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της Σούπερ Λίγκας, έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη με την ακριτική ομάδα, μια παράβαση για την οποία τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών από το τρέχων πρωτάθλημα.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να οριστεί η ημερομηνία που θα εκδικαστεί η έφεση του ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό σενάριο τη δεδομένη στιγμή είναι η υπόθεση να εκδικαστεί από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη, καθώς εκείνη την ημέρα συνεδριάζει συνήθως η επιτροπή. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, η δικάσιμος να οριστεί σε διαφορετική ημέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα