Ιτούδης : «Πολύ σημαντική νίκη»

23:37 8/10/2020 - Πηγή: To10.gr

H TΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κόντρα στην Μάκαμπι Τελ Αβίβ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να είναι ο μεγάλος νικητής στον ελληνικό… εμφύλιο κόντρα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο πρόπονητής της ρωσικής αρκούδας τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ παράλληλα σημείωσε πόσο σημαντική είναι η νίκη κόντρα στο συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες

μου. Αυτή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δεύτερον να πω πως ήταν πολύ καλό που μετά από καιρό παίξαμε μπροστά σε 4000 κόσμου. Ήταν υπέροχο που τους είδαμε ξανά στο πλευρό μας. Νομίζω ότι ενέπνευσε τους παίκτες μου η παρουσία τους. Είπαμε πως πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο δεύτερο μέρος και το κάναμε. Η Μακάμπι δεν παραδόθηκε ποτέ, είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Έχουν μέγεθος και έπαιξαν πολύ καλά. Μας έκαναν ζημιά στις ρακέτες, αλλά καταφέραμε και βρήκαμε λύση και για αυτό. Πιστεύαμε στην νίκη ακόμα και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ και κάπως έτσι ήρθε η νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα