Ιστμπουρν: Η Κόντα σταμάτησε τη Σάκκαρη (vids)

18:25 25/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά που διεξάγεται στο Ιστμπουρν της Μεγάλης Βρετανίας, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα στον δεύτερο γύρο από την Τζοάνα Κόντα με 2-0 σετ (4-6, 6-7 [4]).

Η 23χρονη τενίστρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόντα και αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση. Από την άλλη, η 28χρονη εκμεταλλεύτηκε τα κενά διαστήματα της Μαρίας και στα κρίσιμα σημεία αποδείχθηκε ψυχραιμότερη, παίρνοντας τη νίκη

– πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία.

Η Μαρία ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-1, αλλά η Τζοάνα Κοντα μετά το τρίτο γκέιμ ανέβασε ρυθμούς, πίεσε και με μπρέικ έκανε το 4-2. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 6-4 πήρε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 5-3, αλλά δεν κατάφερε να το πάρει. Η Κόντα απάντησε με μπρέικ για το 5-4 και έφερε το ματς στα ίσια. Τελικά το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, όπου οι δύο αθλήτριες ήταν ισόπαλες μέχρι το 4-4. Σε εκείνο το σημείο η τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία έτρεξε ένα σερί 3-0 και έφτασε στο 7-4, κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Η Μαρία πλέον αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και από αύριο αρχίζει την προετοιμασία της για το Γουίμπλεντον, το οποίο ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα. Η Ελληνίδα τενίστρια τις επόμενες ημέρες θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της και να δουλέψει σκληρά με τον προπονητή της, Τόμι Χιλ, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του τρίτου Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

Placement ✅@mariasakkari #NatureValleyInternational pic.twitter.com/i0kK2bc2h1

WTA (@WTA) 25 Ιουνίου 2019

What a shot! @JohannaKonta #NatureValleyInternational pic.twitter.com/VDpzbQukM3

WTA (@WTA) 25 Ιουνίου 2019

With a tiebreak thriller, @JohannaKonta claims it 6-4, 7-6(4) over Sakkari #NatureValleyInternational pic.twitter.com/FyXifZNt5w

WTA (@WTA) 25 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα