Η όμορφη ιστορία του Φαμπιάν Βάργκας που δείχνει το μεγαλείο του Μέσι

11:51 26/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Μπορεί ο Γιέρζι Ντούντεκ να παρουσιάζει έναν άλλο, κακό, Μέσι στην αυτοβιογραφία του, μακριά από την εικόνα που έχουμε σχηματίσει για εκείνον όλα αυτά τα χρόνια εντός κι εκτός γηπέδων, ωστόσο ιστορίες σαν αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι δεν πέσαμε έξω για τον Αργεντινό.

Την ξεχωριστή αυτή ιστορία διηγήθηκε ο Φαμπιάν Βάργκας που τη σεζόν 2011-12 είχε αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το περιστατικό μας πηγαίνει πίσω στο 2010 όταν ο Κολομβιανός μέσος αγωνιζόταν στην

Αλμερία και αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα.

«Παίζαμε με την Μπαρτσελόνα και πριν τον αγώνα κάποιοι φίλοι μου με κάλεσαν και ζήτησαν τη φανέλα μου για να βγει σε δημοπρασία και να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα θύματα από τις πλημμύρες στην Κολομβία. Εγώ εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία, πήγα στον Μέσι πριν το παιχνίδι και του ζήτησα τη φανέλα του για να την προσθέσουμε στη δημοπρασία. Χάσαμε 8-0 και μετά το παιχνίδι ήμουν τόσο απογοητευμένος και εκνευρισμένος που ξέχασα τι είχα ζητήσει» ανέφερε αρχικά ο Βάργκας και συνέχισε:

«Όταν ήμουν στα αποδυτήρια, ήρθε ο φροντιστής μας και μου είπε ότι με ψάχνει κάποιος. Βγήκα έξω και ήταν ο Μέσι, που κρατούσε μια μικρή τσάντα. Μου είπε ‘αυτές τις φανέλες μπόρεσα να συγκεντρώσω’. Τον ευχαρίστησα και τον αγκάλιασα, γιατί δεν του είχα ζητήσει παρά μόνο τη δική του φανέλα. Όταν άνοιξα την τσάντα, είδα πως πέρα από τη φανέλα του Μέσι, είχε μέσα του Τσάβι, του Ινιέστα, του Άλβες, του Πικέ και του Πουγιόλ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χειρονομία του!».

Keywords
Τυχαία Θέματα