Τρελάθηκε ο Άδωνις: Τσίπρα διέγραψε τον!

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε, προχώρησε σε «εμετικό παραλήρημα» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την οργή του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν αναρτήσεις στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

που, όπως είπε, επιτέθηκε με «χυδαίες εκφράσεις» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε, μάλιστα τον κ. Τσίπρα να τον διαγράψει, σημειώνοντας ότι είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής του κόμματος.

Παρότι ο κ. Γεωργιάδης δεν κατονόμασε το συγκεκριμένο στέλεχος, δημοσιεύματα του Σαββάτου, ανέφεραν ότι πρόκειται για τον Ηλία Γρήγορη. Τα δημοσιεύματα συνοδεύονταν με αναρτήσεις του κ. Γρηγόρη από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Ηλίας Γρηγόρης σε αναρτήσεις του, σχολίαζε τη κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την οποία παρακολούθησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε παλιότερες αναρτήσεις του, ο κ. Γρηγόρης είχε αναφερθεί και στον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και στον κ. Τσιόδρα.

Γεωργιάδης: Εμετικό παραλήρημα από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – Ο κ. Τσίπρας να τον διαγράψει

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, μίλησε με σκληρά λόγια κατά του συγκεκριμένου στελέχους, καλώντας τον κ. Τσίπρα να τον διαγράψει.

Αναφερθείς στις επίμαχες αναρτήσεις, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «εμετικό παραλήρημα με χυδαίες εκφράσεις κατά του κ. Μητσοτάκη» από «εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι τόσο χυδαίος ο λόγος του, που νομίζω ότι δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας σήμερα να μη διαγράψει άμεσα το εν λόγω στέλεχος», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επανέλαβε ότι πρόκειται «εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ σημείωσε ότι είναι «φίλος του κ. Τσίπρα και του κ. Παππά».

«Κάνω έκκληση στον κ. Τσίπρα να δράσει άμεσα», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

The post Τρελάθηκε ο Άδωνις: Τσίπρα διέγραψε τον! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα