«Η Γουλβς θέλει τον Ιγκουαΐν»

23:09 31/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το συμβόλαιο του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με την Γιουβέντους μπορεί να λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Λατινοαμερικάνος στράικερ γνωρίζει και ο ίδιος ότι το μέλλον του είναι μακριά από το Τορίνο, με πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι η Γουλβς.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού

στο Europa League ενδιαφέρεται για τον έμπειρο επιθετικό, που ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, όμως, οι Λύκοι δεν είναι η μοναδική ομάδα από το Νησί που θέλει τον Ιγκουαΐν, αφού για την απόκτησή του φέρεται να ενδιαφέρεται και η Νιουκάστλ.

Η Mirror μάλιστα αναφέρει ότι για τον έμπειρο στράικερ υπάρχει ενδιαφέρον και από την πατρίδα του, με την Ρίβερ Πλέιτ να κοιτάζει την περίπτωσή του. Ο ίδιος όμως θα ήθελε να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Wolves are reportedly interested in Juventus striker Gonzalo Higuain.

Newcastle and River Plate are also interested in a move for the 32-year-old who previously struggled in the Premier League with Chelsea. [source: Sunday Express]#WWFC #TalkingWolves pic.twitter.com/TxGvKZJsD9

— Talking Wolves (@TalkingWolves) May 24, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα