«Κλείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Κλωναρίδης»

22:41 31/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Κύπρο για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον ΑΠΟΕΛ, με τους δημοσιογράφους στην Μεγαλόνησο μάλιστα να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί θετικά για τον κυπριακό σύλλογο.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στους Κιτρινόμαυρους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν

στην Κύπρο, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοικηση του ΑΠΟΕΛ και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθεί η χρυσή τομή, να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και ο παίκτης να μετακομίσει μόνιμα στην Κύπρο.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις φέρεται να παίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που βρίσκεται στον πάγκο της κυπριακής ομάδας και με τον οποίο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης διατηρεί άριστες σχέσεις. Οι ιστοσελίδες στην Κύπρο αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο παίκτης την επόμενη αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα