Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε τον Τζον Χόλαντ

Είναι από τις ομάδες που βλέπουν το Τσάμπιονς Λιγκ ως σταθμό μετεπιβίβασης. Στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ ήδη συζητούν για μετακόμιση στο EuroCup, με σαφή πρόθεση να καταλήξουν στην Ευρωλίγκα, στη… Μέκκα των Ευρωπαίων μπασκετικών συλλόγων. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει να έχουν σημαντική παρουσία στη διοργάνωση που τώρα ανήκουν, γι’ αυτό κι ενισχύθηκαν με τον Τζον Χόλαντ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καβαλίερς και Σέλτικς, πηγαίνει στο Ισραήλ για να καλύψει το κενό του Τρεντ Λόκετ. Ο 31χρονος

γκαρντ/φόργουορντ είναι επισήμως μέλος της Χαποέλ, με τους παράγοντες της ομάδας να περιμένουν πολλά από αυτόν, στη δύσκολη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χόλαντ αγωνίζονταν φέτος στο ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των Φιλιππίνων, με τη Σαν Μιγκέλ Μπεέρμεν, και βλέπει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ ως σημείο αναφοράς για να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θυμίζουμε ότι η ισραηλινή ομάδα μετέχει στον ίδιο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με την ΑΕΚ, έχοντας κοινούς αγωνιστικούς στόχους.

ג’ון הולנד מצטרף! שמחים להודיע על החתמתו של ג’ון הולנד בהפועל «בנק יהב» ירושלים עד לסיום העונה. הולנד (31, 1.96 ס»מ) הוא פורוורד אמריקני שאף שיחק בקליבלנד והגיע איתה לפני שנתיים עד לגמר ה-NBA. השחקן יצטרף לקבוצה בימים הקרובים.
יאללה הפועל! pic.twitter.com/4Nw6x3Ag5n

— Hapoel Jerusalem B.C (@JerusalemBasket) 26 Δεκεμβρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα