Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά

Έγιναν όσα έγιναν στον Βόλο και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατηθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος με το τέλος του 2019. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά τίποτα. Έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Από την άλλη όμως αυτό το οποίο ξέρουν στον Ολυμπιακό είναι πως από

τα τέλη Ιανουαρίου του 2020 και μετά θα είναι άλλη ομάδα! Έχει να κάνει με τις επιστροφές των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική δράση.

Όπως έχει δηλώσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Φορτούνη. Τονίζοντας μάλιστα πως από τις 15 Ιανουαρίου και μετά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και σε επίσημο ματς! Μία προσθήκη η οποία μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη… μεταγραφή του Ολυμπιακού για τον Χειμώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Επιβεβαίωση Sportime: Στον Άρη ο Ντουρμισάι!

Μιλάμε για τον ηγέτη της ομάδας του Πειραιά. Ο Φορτούνης είναι αρχηγός αλλά και ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Έλειψε η αλήθεια είναι από τους Πειραιώτες, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί το καλοκαίρι. Όμως σύντομα θα είναι και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για να μπορέσει να προσφέρει ξανά.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει και ο Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε σε μία σειρά σημαντικών αγώνων να παίξει χωρίς τον άλλον ηγέτη του, τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος από τη στιγμή που έλειπε ο Φορτούνης, ήταν αυτός ο οποίος πήρε σε σημαντικά ματς την ομάδα στις πλάτες του.

Από την άλλη όμως εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έλειψε λόγω τραυματισμού.
Με την επανέναρξη, όμως, του πρωταθλήματος ο Βαλμπουενά θα είναι και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Επίσης ένας ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την ομάδα του Πειραιά.

Με όλα τα παραπάνω, όπως μαζί και τις προσθήκες των Λάζαρου, Σισέ, αλλά και σε συνδυασμό με τις ημέρες ξεκούρασης που θα έχει τώρα η ομάδα, ο Ολυμπιακός πρόκειται να εμφανιστεί εντελώς διαφορετικός στη συνέχεια.

Και αν υπήρξαν στιγμές που λέγαμε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο, μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς τι μπορεί να γίνει με τις επιστροφές των Βαλμπουενά, Φορτούνη…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Άλλη ομάδα από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα