«Σε επαφές με τον Ολυμπιακό ο ΝτεΆντρε Κέιν»

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΝτεΆντρε Κέιν, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ, έθεσε θέμα ενίσχυσης στην περιφέρεια για το σύνολο του Κεστούτις Κεμζούρα, με την ιστοσελίδα «sport5.co.il» να αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΝτεΆντρε Κέιν,

που πέρυσι αγωνιζόταν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

O 30χρονος γκαρντ σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με τα χαρακτηριστικά του να ταιριάζουν με αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός και ο προπονητής του.

Ο Αμερικανός είναι ικανός αμυντικός με γερό κορμί και μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Αυτήντην στιγμή δεν προκύπτει κάτι από το ρεπορτάζ με την μεριά του να δηλώνει άγνοια επί του θέματος, ενώ περισσότερα θα φανούν τις επόμενες ώρες.

Ο Κέιν είναι χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την «ομάδα του λαού» το περασμένο καλοκαίρι, περιμένοντας φέτος μία πρόταση από την Ευρωλίγκα, ενώ την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ στην Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ είχε αντίστοιχα 6,7 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα