Η Άρσεναλ κόντρα στην παράδοση

Καλημέρα σας! Η χθεσινή μου επίδοση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με κάτι λιγότερο από τη λέξη (αυτο)καταστροφική. Ένα πολύ άσχημο 0/4 που μου “χάλασε” το ταμείο. Αυτά παθαίνεις όταν βάζεις μέσα και την επιθυμία στο στοίχημα (βλ. Λίβερπουλ), ενώ το αγαπημένο μας ελληνικό πρωτάθλημα έδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει “αλλεργία” στο σκοράρισμα. Ας είναι, ανασυντασσόμαστε και τραβάμε ξανά προς τη δόξα.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται σήμερα την Άρσεναλ στο ‘”Μπράμαλ Λέην”. Πρόκειται για μια στοιχειωμένη έδρα για την Άρσεναλ (25-14-8 συνολικό ρεκόρ). Μάλιστα,

δεν έχει νίκη τα τελευταία 28 χρόνια καθώς τελευταίο διπλό ήταν το 1991 . Βέβαια, αυτό έχει διπλή ανάγνωση, καθώς οι “λεπίδες” έκτοτε αγωνίστηκαν μόνο 4 σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με το ρεκόρ των εντός με Άρσεναλ να είναι στο 1-3-0.

Φέτος μέχρι στιγμής υπάρχουν οι εξής σταθερές για τους δυο τους: η Σέφιλντ δεν παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της έχοντας τρεις ήττες (όλες με 1-0) ενώ η Άρσεναλ εκτός έδρας έχουν κερδίσει μόνο τη Νιουκάσλ αλλά σκοράρει πάντα. Η ομάδα του Έμερι έδειχνε να είχε βρει τα πατήματα της πριν τη διακοπή καθώς τρέχει ένα σερί 8 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Στα δύο τελευταία της ματς μάλιστα με Σταντάρ Λιέγης και Μπόρνμουθ είχε κρατήσει (επιτέλους) απαραβίαστη την εστία της.

Η σοβαρότητα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό δεν ήταν χαρακτηριστικό γνώρισμα Άρσεναλ των περασμένων ετών και η δουλειά του Έμερι έχει αρχίσει να φαίνεται. Θα χρειαστεί όμως να κερδίσει και ζόρικα παιχνίδια όπως αυτό στο “Μπράμαλ Λέην” για να μας πείσει.

Από απουσίες δεν έχει κάτι το τρομερό πέρα από τον νεαρό Νέλσον ενώ ο Λακαζέτ φαίνεται να πλησιάζει στο 100% και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Λέω να της δώσω την ευκαιρία σήμερα για το διπλό, το οποίο αγγίζει τιμές κοντά στο 2.00! Δηλαδή πιο ψηλά από την απόδοση για διπλό της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» εχθές! In Arsene… oops, Unai we trust, λοιπόν. Για να δούμε αν θα με δικαιώσουν οι «κανονιέρηδες».

Πηγή: bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα