Βαπτίζεται το spinoff του "Arrow"

Και ρίχνουμε μια ματιά στο μέλλον του Arrowverse.

Μια ματιά στο μέλλον του Arrowverse πρόσφερε ο εκτελεστικός παραγωγός Marc Guggenheim, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Στη δημοσίευσή του φανερώνει ότι το spinoff του "Arrow", στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι Mia Smoak (Katherine McNamara), η κόρη των Oliver Queen και Felicity Smoak, Laurel Lance

(Katie Cassidy) και Dinah Drake (Juliana Harkavy), θα φέρει τον τίτλο "Green Arrow and the Canaries".

Επίσης, μοιράστηκε αφίσες από τους δημιουργούς Emanuela Lupacchino, Dave McCaig, και Brett Breeding, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

#Arrow's final season bows today, so it feels appropriate to share this glimpse of its future. Many thanks to @DCComics@manulupac@DaveMcCaig & Brett Breeding for this stunning art. #TheFutureIsFemale@Kat_McNamara@MzKatieCassidy@JulianaHarkavy@SchwartzApprovd@ojbalderramapic.twitter.com/i6H0WEZAEn

— Marc Guggenheim (@mguggenheim) October 15, 2019

Ένα από τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν του "Arrow" θα λειτουργήσει σαν εισαγωγή για το πιλοτικό επεισόδιο του spin-off. Showrunner της σειράς θα είναι η Beth Schwartz, η οποία θα γράψει το σενάριο μαζί με τους Marc Guggenheim, Jill Blankenship και Oscar Balderrama.

Άλλες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά δεν υπάρχουν. Στην 7η σεζόν του "Arrow" ρίξαμε μια ματιά στο μέλλον και πιο συγκεκριμένα στο έτος 2040 όπου οι Canaries λειτουργούν, αλλά το επερχόμενο crossover, "Crisis on Infinite Earths", λέγεται ότι θα φέρει μεγάλες αλλαγές που θα επηρεάσουν όλο το Arrowverse.

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου. Κάθε επεισόδιο του "Arrow" θα είναι και ένα "event" που θα οδηγεί τη σειρά στο ερχόμενο crossover με πολλά ερωτήματα να ξεκαθαρίζονται.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του "Green Arrow and the Canaries", αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο ΙGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΉρωας-Κλειδί εισέρχεται στο Arrowverse crossoverΝέα κωμική σειρά βασισμένη στα eSports είναι στα σκαριά από το CBSΕθεάθη ο Lucifer στο "Crisis on Infinite Earths" crossover

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα